News

Fredensborg Rådhus
19th September, 2016
I CEICAD-regi udfører AG5 energirenovering af facader på Fredensborg rådhus. Projektet er placeret i Rådhusets nordlige del, hvor de store glaspartier mod kantinen skiftes og der monteres udvendig solafskærmning. I den buede murstensfacade mod kontorarbejdspladserne udføres nye vinduer så man i højere grad selv kan lufte ud. Ifbm. med de nye partier etableres udvendig persienne løsning for optimalt indeklima. Renoveringen bruges som skabelon for kommende renoveringer i af rådhusets facade.
Vækstfonden, Helleruphus
18th April, 2016
Besvarelsen på Vækstfondens behov for flere kontorer i kontorejendommen ”Helleruphus” blev en ny tagetage med intern elevator- og trappeforbindelse til eksisterende kontoretage. Det samlede nye areal på 1000 m2 blev disponeret i samarbejde med Vækstfonden og dennes lejerrådgiver 3X samt bygherre DADES og DATEA. Fra de nye kontorer er der adgang til tagterrasser med udsigt til Øresund og kvarteret omkring Hellerup Havn. EK Entreprise A/S udførte byggeriet totalentreprise. 
Psykiatrifonden
7th March, 2016
Psykiatrifondens hovedsæde på Hejrevej i København manglede et stort moderne mødecenter og trængte til en gennemgribende istandsættelse og ombygning. Danica Ejendomme, som ejer kontorejendommen, engagerede i 2015 AG5 og DATEA til i tæt samarbejde med Psykiatrifonden til at gennemføre projektet på i alt 1.930 m2. Det nye mødecenter indeholder møde- og konferencerum i flere størrelser, og mobilvægge gør det muligt at sammenlægge flere rum til ét stort konferencerum med plads til over 150 personer. 
Konica Minolta
29th February, 2016
Konica Minolta i Danmark havde brug for en kontorindretning som matchede ændret organisation og nye arbejdsgange. Danica Ejendomme, som ejer kontorejendommen på Lautrupvang 2 i Ballerup, engagerede i 2015 DATEA og AG5 til i tæt samarbejde med Konica Minolta, at gennemføre ombygning og indretning af lejemålet i 4 etager på i alt 3.280 m2. 
BTUH Awards - Best Tall Building
28th February, 2016
AG5 og PDW er stolte over nomineringen i kategorien: Best Tall Building, Asia & Australia. Prisen uddeles af The Council on Tall Buildings and Urban Habitat. 
Kirkebjerg Allé, Pepperl og Fuchs
13th January, 2016
Nyt lejemål indrettet til Pepperl+Fuchs. Tillykke! Byggesag nr.17 på Kirkebjerg Allé for Aberdeen Asset Management er netop afsluttet. Byggearbejde er udført af JDN Entreprise.
Dansk statsbesøg i Indonesien
3rd November, 2015
AG5 deltog I det officielle danske statsbesøg I Indonesien, hvor vi havde fornøjelsen af at præsentere kontortårnet Grand Rubina for Hendes Majestæt Dronning Margrethe sammen med resten af delegationen. AG5 var repræsenteret af Martin, Todd and Brian, som her ses sammen med vores indonesiske samarbejdspartnere Tiyok og Chico fra PDW.
Murphy's CPH
30th April, 2015
Københavns lufthavn får et nyt vandingssted for den tørstige og sultne rejsende når HMSHost åbner en ny irsk pub i terminal 3. Murphy’s Pub er i projekteringsfasen og AG5 er dansk hovedrådgiver med Rambøll som underrådgiver, designarkitekt er hollandske Heineken Interieur. Barens 225m2 er indrettet som en ægte irsk pub med grønmalet træværk, kobberdetaljer og lædersofaer, samtidig tilbydes mad og drikke fra topprofessionelle køkkenfaciliteter og barudstyr. Åbningsdagen og første skænkede fadøl planlægges til at være efter sommerferien.   
Bærdygtige lejligheder
23rd December, 2014
Udvikleren PT. Triyasa Propertindo har ansat AG5 og PDW til at designe tre højhusetårne med ejerlejligher. De skal i alt indeholde 850 lejligheder i forskellige størrelser i det centrale Jakarta. Fase 1, to af tårnene, vil omfatte lejligheder til familier med middel-indkomst. Den anden fase, tårn 3, vil blive markedsført for højere indkomstgrupper. Hver bygningsvolumen er delt op i mindre enheder, der hver indeholder et fællesskab af lignende lejlighedstypologier og hver med adgang til stor fælles udendørs rum; enten på podiettaget, en række himmelhaver, eller tagterrasse. Som en, for Jakarta, enestående service til lejlighedsejerne vil komplekset omfatte et fællesskab vaskeri, sport og børnepasning, kommunale værelser og endda bilvaskefaciliteter. Fokus er på at skabe en miljømæssigt og socialt bæredygtig udvikling, hvor folk kan dele de anlæg der kun benyttes sporadisk og derved opnå reduktioner i vand- og energiforbrug og samtidig skabe en følelse af fællesskab. AG5 og PDW arbejder allerede tæt sammen på Gran Rubina projektet for PT. Triyasa Propertindo, hvor energireduktion og lave vedligeholdelsesomkostninger er i fokus.